Aquest web utilitza cookies per millorar l'experiència de navegació. Pots acceptar-les i continuar navegant o revisar les preferències de privacitat en qualsevol moment.
teatre
La Passió que tenim. L'experiència educativa a Esparreguera al voltant d'un espectacle de cultura popular
experiència i intercanvi
Xavier Millán Cañamares / La Passió és un camp d'aprenentatge, un espectacle de cultura popular centenari, un espai d'oportunitats educatives on desenvolupar competències i també actituds i valors, un microcosmos social que compta amb la passió de totes les persones que la preparen i representen. Un espectacle, en definitiva, que val la pena conèixer i veure.
Art i compromís social: ApS al TNC
experiència i intercanvi
Sònia Camacho* / Hi ha molts elements comuns entre el món de l'educació i el del teatre: tots dos són espais comunitaris on es treballa en equip; tots dos plantegen processos de treball interdisciplinari i tots dos comparteixen una mateixa font, el joc simbòlic.
La Violència Secreta
experiència i intercanvi
Glòria Puertas / El projecte La Violència Secreta és un taller per a joves i adolescents de Secundària i Batxillerat que incideix en la prevenció de les violències de gènere des de les arts escèniques, proposant treballar l'art des d'un punt de vista multidisciplinari.
Educart pel Desenvolupament
experiència i intercanvi
Ester Bonal / És un projecte socioeducatiu desenvolupat a tres barris de Barcelona: Barceloneta, Ciutat Meridiana i Raval que posa l'èmfasi en la inclusió. A través de la música i les arts escèniques, pretén que els infants i joves tinguin l'oportunitat de participar en activitats artístiques de qualitat i en grup. Possibilitar el seu apoderament cultural, el canvi a nivell personal i crear una dinàmica de grup que faciliti l'abordatge positiu dels conflictes